Ανανέωση συνδρομής

Η συνδρομή είναι ετήσια και ανέρχεται στο ποσό των 30 ευρώ, καλύπτοντας την πρόσβαση στα τρέχοντα τεύχη του περιοδικού της ΕΚΜΕΔ, το εκπαιδευτικό υλικό, τις μηνιαίες παρουσιάσεις καθώς και σε επιπρόσθετη επιστημονική ύλη και δράσεις της ΕΚΜΕΔ. 

Πως να ανανεώσω τη συνδρομή μου;

Σε περίπτωση που η πρόσβασή σας στις κατηγορίες των μελών και συνδρομητών της ιστοσελίδας μας είναι κλειδωμένη, τότε απαιτείται η ανανέωση της ετήσιας συνδρομής σας που μπορεί να γίνει εύκολα με κατάθεση του ποσού στο λογαριασμό της εταιρείας στην ALPHA BANK:

Εταιρεία Κλινικής Μικροβιολογίας και Εργαστηριακής Διαγνωστικής (EKMED)

IBAN: GR3201403960396002101013280  ALPHA BANK

Προσοχή: Στην αιτιολογία της κατάθεσης να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο. καθώς και το έτος στο οποίο αφορά η συνδρομή. Παράδειγμα: Papadopoulos Giorgos 2018

Μέσα σε διάστημα 10 εργάσιμων ημερών το προφίλ θα ξεκλειδώσει και θα έχετε πρόσβαση έως τη λήξη του ημερολογιακού έτους που εξοφλήσατε.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την άμεση πρόσβαση με την εξόφληση παρακαλούμε να αποστέλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με τα στοιχεία σας στο email: a[email protected] και η πρόσβαση θα ξεκλειδώσει εντός δυο (2) εργάσιμων ημερών.

 

Υπενθυμίζουμε, κυρίως στους νέους Συνδρομητές μας, ότι το περιοδικό κυκλοφορεί σε τέσσερα τεύχη το χρόνο: το 1ο Μάρτιο, το 2ο Ιούνιο, το 3ο Σεπτέμβριο και το 4ο Δεκέμβριο ( την τελευταία εβδομάδα του μήνα ) και διατίθεται πλέον ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην ιστοσελίδα μας.