ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: “ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΤΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Screen Shot 2019-02-25 at 21.25.09

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: “ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΤΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ανακοίνωση εικόναΗ ΕΚΜΕΔ διοργανώνει πρακτικό σεμινάριο με θέμα “Από τους αριθμούς στις λέξεις: πώς να γράψετε και να παρουσιάσετε τα ερευνητικά σας αποτελέσματα” με ομιλητή τον Αναπληρωτή καθηγητή Μικροβιολογίας Παναγιώτη Θ. Τάσιο.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30-3-2019 και ώρα 9.00-17.00 στην Αίθουσα “Χ. Μουτσόπουλος” στην Κλινική-Εργαστήριο της Παθολογικής Φυσιολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νεότερους κυρίως ιατρούς βιοπαθολόγους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις ικανότητες συγγραφής και παρουσίασης των ερευνητικών τους αποτελεσμάτων υπό μορφήν γραπτών δημοσιεύσεων σε επιστημονικά περιοδικά ή προφορικής / γραπτής ανακοίνωσης σε επιστημονικά συνέδρια. Θα χορηγηθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης και μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης.

Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ για τους συνδρομητές ή μέλη της ΕΚΜΕΔ και 40 ευρώ για τους μη συνδρομητές.

Το βασικό πρακτικό μέρος του σεμιναρίου θα αφορά τη βελτίωση μιας ανακοίνωσης σε μορφή .pptx κάθε συμμετέχοντος / συμμετέχουσας, συνεπώς κάθε ένας/μία θα πρέπει να φέρει φορητό υπολογιστή με την παρουσίαση που επιθυμεί να βελτιώσει και USB stick.

Ο μέγιστος προβλεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων είναι 20. Θα δοθεί προτεραιότητα σε νεότερους συναδέλφους και σε συνδρομητές της ΕΚΜΕΔ, οι οποίοι έχουν πληρώσει τη συνδρομή για το 2019. (Υπενθυμίζεται ότι οι συνδρομές μπορούν να εξοφλούνται με κατάθεση του ποσού στο λογαριασμό της εταιρείας στην ALPHA BANK (IBAN: GR3201403960396002101013280). Παράκληση στην αιτιολογία της κατάθεσης να αναγράφεται το όνομα του συνδρομητή).

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

1. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα (επισυνάπτεται πρότυπο)

2. Επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος του υποψηφίου, όπου θα τεκμηριώνει το ενδιαφέρον του για το αντικείμενο του σεμιναρίου

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην γραμματέα της ΕΚΜΕΔ, κ. Α. Διπλού (ηλεκτρονική διεύθυνση: diplouangela@yahoo.gr) μέχρι και την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019.

Επισυναπτόμενα: 

Το πρόγραμμα της ημερίδας και το πρότυπο βιογραφικού σημειώματος: