ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΒΑΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ – ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΜΕΔ

lock2

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΒΑΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ – ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΜΕΔ

lockΑγαπητά μέλη και συνδρομητές της ΕΚΜΕΔ,

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα μας ekmed.gr έχει ενεργοποιηθεί η βάση δεδομένων μελών και συνδρομητών μας. 
Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες κατηγορίες στην ιστοσελίδα, όπως τα Τρέχοντα Τεύχη του Περιοδικού μας, οι Μηνιαίες Παρουσιάσεις και το Αρχείο Παρουσιάσεων, είναι κλειδωμένες και προσβάσιμες μόνο στα μέλη και συνδρομητές που έχουν τακτοποιήσει οικονομικά τη συνδρομή τους για την τρέχουσα χρονιά.

Προκειμένου να έχετε πρόσβαση στα τρέχοντα τεύχη του περιοδικού μας καθώς και στα νέα που πρόκειται να δημοσιευτούν το προσεχές διάστημα, το περιεχόμενο των μηνιαίων παρουσιάσεών μας, των ημερίδων μας αλλά και επιπλέον επιστημονικό υλικό παρακαλούμε να ανανεώσετε τη συνδρομή σας και να κάνετε χρήση του προφίλ σας στην ΕΚΜΕΔ.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ 
Δεν έχω ενεργοποιήσει ποτέ το προφίλ μου

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα της ΕΚΜΕΔ θα πρέπει να έχετε δηλώσει στη γραμματεία μας το email σας, τα στοιχεία σας και να έχετε ανανεώσει τη συνδρομή σας για την τρέχουσα χρονιά. Προκειμένου να προχωρήσετε στη διαδικασία ενημέρωσης των στοιχείων σας παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία μας, κα Αγγελική Διπλού στο email. diplouangela@yahoo.gr. Εάν έχει ήδη λάβει χώρα η διαδικασία αυτή και δεν έχετε το προσωπικό σας προφίλ επικοινωνήστε άμεσα στο admin@ekmed.gr

 

Έχω ενεργοποιήσει το προφίλ μου αλλά δεν έχω πρόσβαση

Α. Τοποθετείτε το Username σας (email) και το password (προσωπικό συνθηματικό) αλλά δεν μπορείτε να μπείτε. Επιλέγετε το link: «Χάσατε το συνθηματικό σας» και προχωράτε σε επαναφορά του προφίλ μέσα από τη διαδικασία αυτή (ανανέωση κωδικού μέσω email). Σε περίπτωση που έπειτα από τη διαδικασία αυτή δεν επιτύχετε πρόσβαση επικοινωνήστε με τον διαχειριστή της σελίδας στο admin@ekmed.gr

Β. Έχετε πρόσβαση μέσα στο προφίλ σας (εμφανίζεται το ονοματεπώνυμό σας επάνω δεξιά παρέχοντάς σας επιλογές: Προφίλ, Ανανέωση συνδρομής, Αποσύνδεση) αλλά δεν έχετε πρόσβαση στις κατηγορίες της σελίδας. Σε περίπτωση που δεν έχετε εξοφλήσει τη συνδρομή της τρέχουσας χρονιάς ακολουθήστε τη διαδικασία Ανανέωσης Συνδρομής. Σε περίπτωση που έχετε τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή της σελίδας στο admin@ekmed.gr
Πως να ανανεώσω τη συνδρομή μου;

Η συνδρομή είναι ετήσια και ανέρχεται στο ποσό των 30 ευρώ καιμπορεί να ανανεωθεί εύκολα με κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΚΜΕΔ:

Εταιρεία Κλινικής Μικροβιολογίας και Εργαστηριακής Διαγνωστικής (EKMED)

IBAN: GR3201403960396002101013280  ALPHA BANK

Προσοχή: Στην αιτιολογία της κατάθεσης να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο. καθώς και το έτος στο οποίο αφορά η συνδρομή. Παράδειγμα: Papadopoulos Giorgos 2018

Μέσα σε διάστημα 10 εργάσιμων ημερών το προφίλ θα ξεκλειδώσει και θα έχετε πρόσβαση έως τη λήξη του ημερολογιακού έτους που εξοφλήσατε.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την άμεση πρόσβαση με την εξόφληση παρακαλούμε να αποστέλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με τα στοιχεία σας στο email: admin@ekmed.gr και η πρόσβαση θα ξεκλειδώσει εντός δυο (2) εργάσιμων ημερών.

Σας ευχαριστούμε θερμά και θα χαρούμε να σας δούμε μέσα στη σελίδα μας καθώς και στα προφίλ μας σε Facebook & twitter προκειμένου να ενημερώνεστε άμεσα για όλα μας τα νέα.

ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ να ενημερώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία μέσα στο Προφίλ σας ώστε να έχουμε τρόπο να επικοινωνήσουμε μαζί σας!