Καλωσήλθατε στη νέα ιστοσελίδα της ΕΚΜΕΔ – Πληροφορίες περιήγησης και εισόδου

fotoekmed2

Καλωσήλθατε στη νέα ιστοσελίδα της ΕΚΜΕΔ – Πληροφορίες περιήγησης και εισόδου

Καλωσήλθατε στη νέα ιστοσελίδα της Εταιρείας Κλινικής Μικροβιολογίας & Εργαστηριακής Διαγνωστικής!

Τώρα στην ekmed.gr θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε εύκολα και γρήγορα, μαθαίνοντας τα τελευταία νέα, τις δράσεις (συναντήσεις, ημερίδες, συνέδρια), περισσότερες πληροφορίες για την ΕΚΜΕΔ, αλλά και να έχετε πρόσβαση στο αρχείο του περιοδικού, το οποίο πλέον γίνεται ηλεκτρονικό. Μπορείτε επίσης εύκολα να αναζητήσετε μέσα στη σελίδα την πληροφορία που ψάχνετε.

Η νέα σελίδα της ΕΚΜΕΔ συνδέεται πλέον με τα social media, κάνοντας πιο εύκολη την πρόσβαση και τη διάδοση των δράσεών της. Έχετε επιπλέον την ευκαιρία στο κάτω μέρος της σελίδας να εγγραφείτε στο newsletter της ΕΚΜΕΔ, καταχωρώντας το email σας, ακόμη και αν δεν είστε μέλος ή συνδρομητής, για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις και τα νέα.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη περιήγηση.

 

Για τα μέλη και συνδρομητές

Στη νέα σελίδα της ΕΚΜΕΔ, τα μέλη και οι συνδρομητές έχουν πλέον τη δυνατότητα login, πρόσβασης δηλαδή, μέσου προσωπικού τους λογαριασμού μέσα στη σελίδα. Η είσοδός μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού προσφέρει ελεύθερη πρόσβαση σε ειδικές κατηγορίες, στα τρέχοντα τεύχη του περιοδικού, το οποίο μπορείτε να δείτε online ή να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, καθώς και δυνατότητα να ανανεώσετε ή να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία που έχει καταχωρημένα η ΕΚΜΕΔ.

Παράλληλα, με λίγες κινήσεις και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεώνετε τη συνδρομή σας στην ΕΚΜΕΔ σε συνεργασία με τον απόλυτα ασφαλή οργανισμό PAYPAL (Θα ειδοποιηθείτε για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας εντός του Ιουνίου 2016).

Οι παραπάνω επιπλέον υπηρεσίες της νέας ιστοσελίδας προς τα μέλη και τους συνδρομητές (η δυνατότητα login) παρέχεται εντελώς δωρεάν. Όλα τα μέλη και οι συνδρομητές που έχουν καταχωρήσει το email τους στην ΕΚΜΕΔ θα λάβουν έως τις 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 από τη διαχείριση της σελίδας email με οδηγίες για την είσοδό τους στη νέα ιστοσελίδα (ελέγξτε και το φάκελο με τα ανεπιθύμητα).

Σε περίπτωση που ΔΕΝ έχετε λάβει αυτό το email ή δεν έχετε καταχωρήσει το email σας στην γραμματεία της ΕΚΜΕΔ, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την διαχειρίστρια εταιρία της νέας ιστοσελίδας: art productions μέσω τηλεφώνου στο 2106510223 καθημερινές 10.00 έως 14.00 ή μέσω email στο [email protected] προκειμένου να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε σχετική πρόσβαση.

Είμαστε στη διάθεσή σας για σχόλια και παρατηρήσεις.

Με εκτίμηση,

Η διαχείριση